A kochleární implantát ve vašem případě nepřichází v úvahu? Já tomuhle nerozumím, mám jenom takové laické informace
je pravda, že u dětí s DMO se předpokládá, že ten vývoj bude opožděnější, tudíž i to porozumění řeči bude slabší ze začátku.
Protože třeba "normální" 18m dítě je schopné splnit už dvojsložkový příkaz ( běž do chodby a dones si botičky např.), což syn v tomhle věku absolutně nereagoval, max. rozuměl tak hají, hačí, jdeme a takovéhle základy. Taky to bylo moje první dítě, takže jsem nic moc nevěděla...vlastně jsem si to až pak někde přečetla, že by to takhle mohlo být..a začala jsem ho tak něja víc pozorovat a řešit to, a bohužel jsem měla pravdu...ale zase na druhou stranu včasným řešením je ted na tom relativně dobře, až na samotný mluvení je to normální tříleté dítě.
Rozhodně vy to nemáte lehké, P. toho má opravdu hodně nakupeného, ale děláte, co můžete, určitě se to zlepší
jinak předpokládám, že na postižené děti chodíš, už jsem tě tam párkrát viděla..tam někdo neporadil s logopedem?