Je to teprve krátce, co jsem se s přítelem rozhodli, že dáme bokem veškerou antikoncepci (hormonální jsem nebrala) a budeme se snažit o miminko. Jsem hrozně nedočkavá, takže jsem si už před pár dny koupila těhotenský test Baby-test, i přesto, že kdyby opravdu došlo k oplodnění, byla bych těhotná nejvíc asi 14 dní. Test mi ukázal jednu výraznou kontrolní čárku a ta druhá se po delší době ukázala, ale velice slaboulinká. Kamarádka mi tvrdila, že druhá čárka, ať je jakákoli, znamená pozitivní výsledek. Nicméně jsem si koupila ještě další testy, u kterých se mi ale neukázala ani slabounká čárka a když jsem včera opět opakovala Baby-test, objevila se zase ta slabounká. Menstruaci mám dostat až za týden, vím, že bych měla počkat, ale jsem hrozně zvědavá a teď vážně nevím co a jak. Myslíte, že i slaboulinká čárečka dokazuje těhotenství a je možné, že pouze u jednoho druhu testu? Byla bych moc šťastná, kdybych k vánocům mohla všem a především sama sobě a svému příteli, nadělil tak krásnou zprávičku.
Jinak všem tady držím palečky, aby brzy také dostali ten nejkrásnější dáreček v životě!
Lucie.
Předchozí