| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bohužel to tak mám. Děti jsou opravdu středobodem mého vesmíru. Dopřávám jim spoustu věcí. Ale v mém případě pro to mám i vysvětlení. Měla jsem poměrně drsné dětství, otec si ze mě v první třídě udělal náhradu za mojí matku .... já si skrz děti jakoby užívám všeho toho, co jsem sama jako dítě nezažila.
Asi to tak není úplně správné. Ale čtu si s nimi knihy, které mně nikdo nečetl, kupuju jim hračky, které jsem nikdy neměla, mají možnost chodit na kroužky, což jsem sama nemohla, navíc díky mnoha okolnostem jsem již byla lehce postarší matka, první dítě se mi narodilo, když mi bylo lehce přes 30

Na druhou stranu funguju samostatně, babičky ani dědečky nemám, mám na pár hodin týdně hlídací paní, podnikám, snažím se mít čas i na sebe, ale mé děti už taky nejsou úplně maličké, 3 a 5let. Nejsme žádný extrém, ale často si musím opakovat, že není potřeba, abych veškerý čas, co s dětmi trávím, byl jenom a pouze aktivní. Dokonce jsem se už naučila, že si můžu i přečíst noviny, zatímco si děti hrají v pokojíčku samy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.