Přidat odpověď
Tatramelko, dobré jsou od popolini OneSize, ty nejsou ani tak objemné, celkem dobře sedí, a hodně toho vydrží, mám 2 ks už na třetí miminko (ale teda je fakt, že na Johanu je už nepoužívám, mám je jen jako rezervní, jsou pro mě už moc objemné ve srování s ostatníma plínakama, co máme a hodně používám AIO pleny a vícevrstevné na doma). Ty klasické ultrafit mají nejširší střih, co znám (snad jen bamboo extra se s nimi dá srovnávat) a jsou fakt objemné. Nicméně biofroté jsou prima na noc a hodně maminek je i tak používá. Které nedoporučuju vůbec jsou ty flanelové. Froté hodně hrubne a jsou tuhé (mají savé jádro takové tuhé, narozdíl od biofroťáčků ultrafit).
Jinak, kdybych měla doporučit, tak buď cenově výhodné kalhotkové babylucy biofroté nebo Anavy - jednovelikostní, nebo dvouvelikostní merinostar. A po dvou dětech už neberu suchý zip, ale přesedlala jsem na patentky, protože suché zipy po dvou dětech už prostě odešly, zato patentky pořád patentkují, takže soutěž v životnosti zapínání vyhrály patentky (a snapka).
Předchozí