tak já jsem bohužel naopak s jejimi výrobky hodně nespokojená. před vánoci jsem zakoupila spoustu věcí a nic mě z nich nenadchlo. nakupovala jsem i dárky na vánoce a hrůza (pilníky na nehty - po nich si člověk musí drhnout ruce, protože hodně špiní, "poplach" na klíčky nefungoval a to jsem měla 2, držák na ručník nedrží). pak mám aviváž ph neutral a po té je prádlo jak kdybych žádnou aviváž nepoužila, čistič na parní trouby - nevyčistí nic. jedině co krásně voní je sprej do bot, ale bohužel je rozbité to stříkátko, tak jsem musela přelít do jiné nádoby. za mě dedra NE. a říkám to hodně nerada, před 10ti lety jsem od nich měla aviváž a prášek na praní a super.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.