ahoj, moc potřebuju poradit. Píšu BP a pro odkazy na citace a parafráze v textu jsem použila systém poznámek pod čarou. Netuším ale, jak by měl vypadat odkaz na elektronický zdroj(u klasických monografií nemám problém), který bude v té poznámce pod čarou. Moje vedoucí práce mě stále odkazuje na normu ISO 690 -2, publikaci z roku 2010. Zde by údajně na straně 34-35 mělo být toto popsáno, já ale tuhle normu z roku 2010 na netu nikde nemůžu najít. Netušíte, zda se dá někde na netu najít, případně nevíte přímo, jak by takový odkaz měl vypadat? Jsem fakt v koncích.... Díky Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.