Limai, děti by podle mého názoru v domácnosti přiměřeným způsobem pomáhat měly. Znám i lidi, kteří svým rodičům zazlívali, že s nimi zacházeli zbytečně dlouho jako s mrňousy a k ničemu je nepustili. A taky mi vadí přístup, kdy je dítě zavalené kroužky, ale doma na žádnou domácí práci nemusí a v důsledku toho ani neumí na práci sáhnout.
Já mám ještě hodně malé děti, ale už se je snažím zvykat, aby se zapojovaly do úklidu hraček. A když třeba vařím nebo luxuji a ony to chtějí dělat se mnou, tak se je v tom snažím podporovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.