My jsme socky a myčku nemáme
Menza nevaří o víkendu, a často ani o prázdninách (na škole, kam jsem chodila, často lidi jezdili domů jednou za dva týdny, nebo i méně často).
Je každýho věc, jak si to doma nastaví a mě to netrápí, když v tom nemusím žít. Na druhou stranu spousta ženských si stěžuje, že poté, co jim skončila MD, jsou i nadále na všechno samy, popř. rodina "pyskuje", že po nich maminka najednou něco chce.
Osobně si nedokážu představit, že budu uklízet po všech bordel (to ale neznamená, že budu celý den čekat, že někdo přijde a umeje zem). Jsem na MD, ale to neznamená, že jsem rodiny osobní služka
MMCH, jako děvčeti střední a vysokou školou povinnému
mi lidi, co si neuměli uvařit ani čínskou polívku a netušili, že je nutné mýt záchod ("se přece meje splachováním, ne?"), trochu mimo.
Určitě jde všechno se naučit a na VŠ radši vařily holky, co doma nemusely dělat nic (já si naopak užívala, že NEMUSÍM
). Zas na druhou stranu, domácí "fulservis" s vyšší pravděpodobností produkuje lidi, co ještě ve 30 žijí s rodiči, nemají snahu to měnit a přijde jim normální, že oni doma nemusí nic.