Šešule, přesně tak. Na vysoké jsme víc vařily a brigádničily my, co jsme doma nic nemusely. Ty druhé se více flákaly
S tím mamahotelem... to je povahou, vztahy... já v 18 odešla na vysokou do jiného města, jezdila domů jednou za 14 dní, po škole už zůstala v tom městě a domů se nevracela. A život zvládám a docela dobře, i bez toho, abych uměla v 10 svíčkovou. Věřím, že kdybych ji uměla, dnes je ze mě hospodyňka a žena muže obskakující ve větší míře, než jsem.
Ženo, bydleli jsme v 2+1 a do 18,30 nikdo většinou nebyl doma. Nějaký binec se nestačil udělat. Byli jsme doma 3, nebyla vždy teplá večeře, umytí 3 talířů a hrnků a jednoho hrnce fakt nezabere půl hodiny.
Já když jsem doma sama, zvládnu do čista uklidit celý dvoupatrový dům včetně koupelen během 1-2 hodin. Jasně, není v tom leštění porcelánu (který nemám)
A to se nemusí denně, denně uklízím jen pohozené věci a kuchyň, obden koupelnu. Den má 24 hodin a většinu dne jsem doma jen s 1 dítětem.
Navíc nemám problém s delegací a změnou, s každým dítětem se měnily poměry u nás, se stěhováním, jsem imunní vůči nějaké držkování a pyskování, pokud někomu řeknu, ať něco dělá, tak to dělá, pyskování mě nebere. To jen na okraj, jak někdo psal, že když se žena vrátí do práce, tak se nikomu do změny nechce. No a? Prostě musí. Mě se taky do práce nechce a budu muset. Tak oni taky. Jednoduché. Umím zavelet