Pravdaže, nejpracnější jsou bezmasá jídla. A vůbec nejpracnější jsou taková ta "jídla chudých" - maso je tak dobrá surovina, že mu stačí jednoduchá úprava a chuti je dost. ALe když museli lidé vařit aspoň trochu chuťově zajímavá a odlišná jídla a měli akorát "zemáky a zelé, živobytí celé", tak prostě tu cenu surovin musela nahradit hromada práce a vymejšlení, jak to zaonačit na zajímavý pokrm :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.