Xan, a nechceš toho po sobě trochu moc? Jakože na co člověk potřebuje "pořádný domácí jídlo"? V čem je lepší než "rychlovka typu čína nebo kuskus"?
Já mám představu, že pořádný jídlo znamená, aby to nebyly polotovary, aby to bylo čerstvý a nejlíp s minimem konzervantů. Čerstvá zelenina, čerstvý maso, čerstvý ovoce a jogurty a tak. Svíčková podle mě z hlediska zdravý výživy žádnej zázrak není, nevím, v čem by měla být lepší než třeba ta čína nebo kuskus?
Jako že se ti nechce trávit hodiny u sporádku, to se ti vůbec nedivím, taky by se mi nechtělo, tak to nedělám. Jen mi přijde, že se možná cítíš zbytečně provinile při představě, že bys vaření osekala - ale fakt úplně zbytečně.
(Nic proti svíčkový, když ji Kubul občas udělá, olizuju se až za ušima, ale on to jednak umí rychle
a jednak to dělat chce. Ale kdybych ji rok neměla, fakt se mi nic nestane.
)