| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ta pracnost je trochu pověra, dělá se hrozný haló z toho překládání. Jako jo, ono to zní hrozivě, třeba já překládám dvanáctkrát. Ale ne najednou! Ono to ani nejde. Přeložím tak třikrát, šupnu do ledničky a když mám volných 5 minut, tak ho vytáhnu a třikrát přeložím. Takže klidně dělám listové dva dny :) - což je strašně dlouho, ale skutečné práce je v tom jen pár minut.
Navíc při překládání už se nevyvaluje do velké plochy, jen trošku, aby se dalo přeložit, takže kvůli tomu rozhodně nemusím mít vytažený vál, dělám to jen na normálním prkénku, které mi nepřekáží, případně to na něm rovnou šoupu do lednice a vytáhnu-přeložim-zastrčim:)
A hlavně ho dělám ve větším množství, nakrájím si ho na balíčky a zamrazím, takže je to kampaň jednou za čas a to se dá:)
Máme totiž listové rádi.
Ten rozdíl proti kupovanému je obrovský. Já bych ani necítila nějak velkou potřebu ho dělat doma, kdyby nějaká kultivovaná cukrárna začala prodávat listové z másla. Jenže ono se to holt dělá z různých zbytků tuků a na chuti je to hodně znát, nechává takový povlak na patře, nebo jak to říct.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.