Ja tak pekne vzpominky na tuto porodnici nemam. Jedine me prani ohledne porodu,bylo rodit prirozene. kazdej se tam na me dival, jako ze jsem spadla z mesice. Rodila jsem tam 18h. Ze zacatku jsem si to uzivala, moc jsem se na tento okamzik tesila,ale pristup personalu byl vzdy jak studena sprcha. Porod postupoval pomalu, nevadilo mi to, muj muz a dula mi pomahali snaset nesnesitelne krizove bolesti. Vzdy jsem se ponorila do sebe a bolest jsem skoro nevnimala. Bohuzel me z meho rozimani stale nekdo vyrusoval at vysetrenim, tak podepisovanim papiru ze odmitam dany zakrok,chodili kazdou hodinu, a stale se stejnymi slovy porod nepostupuje. Zacalo to oxitocinem, Dula pomahala homeopatii,ktera ucinkovala vyborne,ale jen prisel doktor nebo asistentka,nemela jsem stahy a tim zacal ten kolotoc, ktery koncil epiduralem. Za celou tu dobu me z nich nikdo nepochválil, kdyz jsem neco odmitala byla jsem spatna, protoze jsem ublizovala miminku. Ja jsem si vsak byla jista, ze mu nic neni. Nejvetsi vrchol byl,ze nam personal lhal, porodni asistentka stale tvrdila ze jsem otevrena na 6cm a pak pred doktorem se opravila, ze to muze byt 8cm a podle doktora tam byly pouze zbytky lemu. Neustale mi vyhrozovali cisarem.Jen si na to ted vzpominam,je mi z toho do breku,na personal jsme byli vsichni kratky.
Nemocnice uz nikdy vic. me druhe miminko se narodi v klidu doma.
Předchozí