Je to jak píšeš a je to stejné i u kombinovaného studia. Já mám za sebou 4 roky nedokončené VŠ, takže současné studium bakalářské v kombinované formě si musím platit celé.
Taky každý semestr podávám žádost, ale bez papírů ze sociálky mi nikdy neodpustili ani korunu. Dosáhla jsem ale vždy bez problémů odložení splatnosti, což mi obvykle stačilo.
Jinak mi teda ale přijde trochu divný, že platí stejně dálkaři i deňáci, když podle mě s námi dálkaři má škola mnohem míň starostí... ale možná se pletu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.