Přidat odpověď
Terez, to bys koukala, jak to uz resi kluci v MS. Tricko se Spidermanem ci Gormitem je nejvic cool, auticka a podobny hovadiny by mi prosly tak maximalne na prvni rocnik. A ja chci, aby se v tom Ada nemusel stydet, tak proc mu nevyhovet, kdyz to stejne kupujem pro nej. Je pravda, ze kupujem obleceni kvalitni, takze materialy jsou prirodni a mekke, zadne tvrde a neohebne dziny nehrozi a nehrozily ani u mimina. Ono dneska to kolikrat vypada jako dziny, ale je to uplne jiny material a je to strizene tak, ze pohodli v tom mimca maji stejne jako v teplackach. Osobne jsem dzinecky nedavala uplne malemu miminku, ale jinak je oblikam taky relativne dospele a divny mi to neprijde.
Co teda osobne nesnasim jsou u chlapecku ty kombinace kosile a karovane upletove vesty, pripadne jeste kravatka, to teda u nas nevedeme, vesticky a motylky taky ne.
A noseni kabelky u dcery uz neovlivnuju ja, to ma ve sve rezii, je desna paradnice a chce mne kopirovat, takze pred odchodem si vybere boticky, kabelku, satecek na krk, sponecky do vlasu a pak je teprv spokojena.To, ze tu kabelku pak vetsinou nesu ja, uz neresim, az bude vetsi, ponese si ji sama.
Předchozí