Díky i dalším za příspěvky, je to stejně zajímavé, jak se názory různí, a to je dobře (ikdyž trvám na tom, že praxe na peďáku je jední z těch důležitějších předmětů
). Celé dopoledne jsem o tom přemýšlela a nechtěla domyslet okamžik, kdyby se opakovalo včerejší vystoupení... byla jsem ale rozhodnutá, že ho nenechám tu hodinu odučit a přesunu mu ji třeba na příští týden, pokud by zase přišel tak nesněsitelně špinavý (taky proto, abych ho nemusela vyhodit a dala mu šanci)...
Ale světe div se, ten student si vzal ze včerejška ponaučení! Přišel sice ve stejném oblečení, ale bylo realtivně čisté, byl umytý a nezapáchal... tak nějak se rozsvítil
Včera jsem mu při rozboru hodiny dala nějaké úkoly, co by měl udělat jinak, aby děti poslouchaly a aby hodina nebyla tak chaotická. Téměř všechny úkoly splnil, nebo se o to alespoň snažil a dětem se hodina také líbila více, než ty předchozí. Alespoň mám pocit, že si z toho něco odnesly. Ikdyž ještě nedosahuje úrovně ostatních, stejně si zaslouží uznání, protože udělal obrovský pokrok
Zápočet jsem mu zapsala a pochválila ho.
A teď nás čeká souvislá praxe a tuším ještě dost práce, ale jestli se mi povede ho motivovat ke stále lepším výkonům, budu ráda. Ale bude to fuška...
Tak ještě jednou díky, pomohly jste mi...