| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Určitě to přejde, já osobně bych volila metodu častého, ale krátkého otužování. (Dělala jsem to také tak.) Vím, že je velmi těžké odcházet od plačícího dítěte, ale osobně považuji za nešťastný přístup "já nikam nemůžu, protože dítě řve". Kdysi jsem zažila jeden odstrašující případ u známých. Měli dvě dcery a pak po delší pauze vymodleného synka - mamánka. Jeho matka si vyloženě zakládala na přístupu "nikam nesmím, protože on by plakal". Výsledek byl ten, že když matka potřebovala někam odejít, tak se o tom nesmělo ceknout, kdykoli se dcery prořekly, skončilo to šílenou scénou ve stylu "ty *****, teď ho kvůli tobě musím táhnout s sebou a celou dobu ho nést v náručí, je to jenom tvoje vina", nebo matka utíkala z bytu tajně, dítě začalo řvát, matce tekly nervy a vylila si vztek na starších dětech a i když se jí utéci podařilo, tak to starší děti vyžraly, protože pak zůstaly samy s nepříčetně řvoucím batoletem. Jednou jsem dokonce byla nechtěným svědkem situace, kdy kluk ve třech letech začal na chodbě řvát, že chce mámu a nechce jít se sestrou na procházku (matka potřebovala uklízet a poslala jednu z holek s mrňousem ven), načež matka reagovala tak, že přiskočila k holce, vrazila jí facku, že to holka div nevzala druhou stranou o zeď, zatáhla ji zpátky do bytu a udělala jí virvál na celý barák, že je tak "nemožná *****, když ani na chvilku není schopná se o bráchu postarat". Sestra pak pochopitelně zmydlila bratra, že kvůli němu dostala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.