No, líbí se mu tam, mezi dětmi je rád, i když žádného velikého kámoše tam nemá. Ta škola je hrozně fajn, má celkem jen 60 dětí, 3 učitele, dělají spoustu zajímavých mimoškolních akcí, mají velikou nabídku kroužků (mj. třeba i kroužek francouzštiny), paní učitelka je skvělá a povahově si se synem sedli, v jeho třídě jsou ještě další 2 holčičky velmi nadané, takže není za "exota", že je hodně napřed. Jojo, kdybychom tam bydleli, vůbec bychom se nerozmýšleli.
Jenže to vožení je opravdu katastrofa-letní, podzimní a jarní verze: vozím já-čili všechny 3 děti nasoukat ráno do auta, jet pro ně až odpol. kolem 3. (protože nechci, aby mi nejmladší a prostřední spali poo v autě-s nejmladším jsme od 3 měs. cvičili Vojtovku, takže spaní v sedě by nebylo to pravé pro jeho záda, nevíc má syn odpol. ještě ty kroužky)..To se ale ještě docela dá, i když mi to neustálé "nakládání a vykládání" leze krkem
Zima-silnice většinou v hrozném stavu (chko, čili nesolená, ale dost kiamionů
), já si absolutně netroufnu (mám řidičákmnecelé 2 roky, bojí se ale i zkušenější), čili vozí muž, což znamená odjezd v 6:30 a příjezd domů cca ve 4, to už bývá syn dost hotovej
..
Výhoda školy tady by byla ta, že ne oběd by byl doma, poo, když nejmladší spí, bych se mu mohla věnovat nebo by si dělal v klidu něco svého (hluk v družině mu moc nesvědčí, je z toho pak stzrašně přetaženej...).
No, je to opravdu těžké rozhodování
....