Často jsem četla, že mléko zahleňuje...zajímalo mne proč..resp.jaký je ten princip při jeho trávení, že tělo pak produkuje více hlenů? Já osobně to na sobě vůbec nepozoruji, ale vím, že se to často říká. A týká se to i mléka UM? A co třeba to bezlaktózové, které se prodává občas v obchodě? je příčinou toho zahleněný ta "laktóza" nebo kravská bílkovina? Takže třeba rýžové nezhleňuje?. Vím, že sunar měl přímo mléko, co mělo méně zahleňovat...nějak na "a" se tuším jmenovalo...koupila jsem kdysi jednu krabičku v lékárně, když syn měl opakované rýmy a záněty stř. ucha..ale odmítal to pít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.