Když to čtu tak mám asi divný psiska,mám tři feny,ještě před rokem jsem jich měla pět a nikdy nám žádný psiska okolo plotu nebrousili,ani sousedův pes(a to maj už třetího)nikdy nevyvádí kuli našim hárávkám.K tomu máme dva psy,jeden kryje občas,druhej zatím nekryl.A kromě dvou dnů kdy jsou holky v nejlepším,nešílí ani jeden.A že venku registrovali háravky tak to ani náhodou. Jinak kastrovat jako prevenci nedávám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.