Archcibo,
nenech se odradit napoprvé. Ono když si člověk zvyklý na kravský mlíko udělá z prášku obyč sojový, tak nadšenej nebude, to je jistý. Doporučila bych nejdřív zkusit nějaký výrobky, co jsou kravskýmu podobnější, člověk si na to zvykne, a pak je v pohodě. Skvělý jsou třeba sojový dezerty Provamel (ale cena je teda
). Naprosto skvělý je ten vanilkový. Mám ho radši než vanilkový z kravskýho mlíka. Pak je třeba dobrý sušený mlíko zajíc se smetanovou příchutí, taky v začátku tak neodradí.
Je to jak se všema novýma potravinama, někdy si člověk potřebuje zvyknout, to máš jak když je člověk zvyklej na polotučný mlíko z krámu a dostane najednou rovnou od krávy... mně to čerstvý od krávy třeba strašně smrdí
Ale taky bych si časem zvykla.