Přidat odpověď
Zítra mají přijet na návštěvu známí. Předpokládala jsem, že jako obvykle bude chtít manžel s kamarády večer zajít na pivko a já budu doma s dětma. Známí, co přijedou, mají tady u nás hodně přátel, takže by se rádi viděli i s nimi a proto se domluvili na setkání v hospodě. Manžel ale dneska přišel s návrhem, který mi docela vyrazil dech. Ať prý jdu s nimi, když dáme nejmladšího prcka (skoro dvouletého) spát, tak se prý nic nemůže stát. Chce si zajít tak na dvě hodinky do hospůdky, která je od nás vzdálená asi 5 minut chůze. Starším klukům (9 a 7 let) chce doma nechat mobil, kdyby se malý vzbudil, že by nám zavolali (o víkendu můžou být vzhůru déle a dívat se na televizi, když běží nějaký film pro děti nebo si pouštíme DVD). Malý spí bez problémů každou noc, vzbudí se opravdu výjimečně. Stejně se mi to ale moc nezdá. Známí jsou spíš kamarádi manžela, takže aby jsme se prohodili a já šla s nimi sama a manžel zůstal doma a hlídal děti, to se mi moc nechce. Asi to nakonec dopadne tak, že nikam nepůjdu, protože bych z toho stejně nic neměla a byla nervózní, co se doma děje. Sice bych si ráda vyrazila mezi lidi, ale za tuhle cenu ne. Nechali jste někdy děti doma samotné a jak to dopadlo?
Předchozí