Není to třeba proto, že je na vaření poměrně chuťově nevýrazný? Myslím ve srovnání třeba s parmazánem, konkrétně na ty nudle. Na chleba si zase parmazán asi nikdo nenastrouhá a smažený parmazán, to by asi taky nebylo ono.
Viděla jsem jeden díl nějakého Polhreicha, ani nevím, jak se pořad jmenoval, ale tam kritizoval, že se eidam dává na jídla, kde vlastně vůbec být nemusí - ale pochopila jsem to tak, že tam nemusí být žádný sýr.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.