Eidam není šizený. Jeho nižší cena oproti tvrdým sýrům je daná tím, že je to polotvrdý sýr, tedy vyzrává pouze krátkou dobu (kolem 3-4 týdnů, pokud vím). Tvrdé sýry zrají velmi dlouho (měsíce až roky) a jejich uložení ve vyzrávacích prostorech s regulovaným klimatem je silně prodražuje. Vstupní suroviny pro eidam i tvrdý sýr (v Čechách třeba Gran Moravia) jsou totožné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.