Amcico jsou upíři. Mají pojistky nehorázně drahé, jejich jednání je zdlouhavé, čekací doby než se něco vyřídí ukrutné - 6 týdnů. Vím to, protože jednu životní pojistku mi založil táta. Jakože založil a dál si to plať. Za 10 let jsem tam naspořila ca 120tisíc, dali mi po 10ti letech 50 tisíc. což má být třetinová hodnota pojistky (další třetinu můžu vybrat 15. rok a poslední 20. rok spoření). Takže si krásně spočítej o kolik přijdeš, pak ti nebude líto těch 12ti tisíc o které přijdeš teď. A nebudeš se muset děsit každý rok/půlrok nějaké mega složenky. Fakt se ty peníze dají využít líp. Stavebko už není co bývalo, ale aspoň tam nejsou žádné sankce za to když nemůžeš posílat/spořit. Co tam dáš ti prostě zůstane. Ne jako tohle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.