Jahalo, díky za informace (a taky za pochvalu ), sýry mě zajímají, ale jen jako koníček, tak jsem ráda, když narazím na někoho "od fochu". V eidamu jsou přípustné dírky? To mě překvapuje, nikdy jsme ho snad díratý neviděla. A nevíš, jak dlouho zraje? Vím, že některé mají zkracovanou dobu zrání a jsou to pak takové ty chuťově slabší. Jenže jak by to správně být mělo a které to splňují? Nevíš?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.