ty záda nemám od něj....mám od narození problémy...srostlý obratle, lordoza, kyfoza i skolioza, některý obratle mám otočený....ale co mám raracha, cítím, že se to zhoršilo....
někdy má tendence to schovaný maso vyplivnout...ale když to udělal poprvý, plácla sem mu (reflex) a od tý doby stačí důrazně říct, že to nesmí vyplivnout a nedělá to.... syn od sestřenice taky nechtěl v tomot věku maso....letos mu bude 18 a jí jen drůbeží a to ještě jen přír.řízek.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.