Ahoj holky, tak píšu, jak to se sousedkou vypadá. Ráno, když jsem šla z autobusu, tak jsem se u ní stavila doufajíc, že už třeba nebude doma, že už je asi na tom kožním. Ale kdepak. Nikam nevolala, nikam nešla, prý ráno zapla internet a dívala se do přijatých zpráv a prý jí psal ten léčitel, co ji "léčí po internetu" a že už má tu plazmu lepší z 60 na 45 % a že se jí zdá, že už jí některý místa blednou. Já byla v šoku, protože jsem jí viděla, nebledne jí NIC, je totálně poleptaná a má to jak živý. Přemlouvala jsem jí na to kožní, náš děda by jí tam odvezl, aby nemusela jet autobusem a pak by pro ní zase dojel, ale ona je vážně švihlá, protože ten léčitel jí prý tvrdí, že jí to "vytahuje" ven z těla a tak proto má ty šílený fleky a boule za ušima. Že prý kožařka by jí dala antibiotika a kortikoidy a ty by jí to zase "vtáhly" zpět do těla. Ona je jinak strašně hodná a obětavá ženská, ale s tím léčitelem je už švihlá. Jak jí může léčit po internetu, když ji vůbec neviděl, tomuhle já nerozumím. Jenomže ona na to věří vážně na 100 %. Po obědě se na ni půjdu podívat a odpoledne napíšu. Dneska ráno jsem ji viděla na denním světle a je zralá tak akorát na hospitalizaci na popáleniny. Ale co můžu dělat, když ona si nedá říct.