jsem v 8 měsíci a před 5 dny jsem prodělala operaci slepého střeva klasickým řezem (ne laparoskopicky). Mám strach, zda nemohla narkóza ovlivnit zdraví dítěte a chtěla bych se pana doktora zeptat, zda mi hrozí nějaká rizika pro porod a jeho průběh. Rána se pravděpodobně ne zcela zahojí, nevím, jestli zvládnu břišní lis při porodu, jak bych měla. Rána bolí a miminko občas kope na nesprávné místo, a tím zpomaluje hojení. Je pro mne lepší klasický porod nebo císařský řez? Jak se v podobných případech v porodnici postupuje?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.