"abychom ji tak brali. Prostě jakoby chtěla říct, já jsem člověk se svou vůlí a se svými myšlenkami a vy mě tak budete brát. Nejsem už dítě. "
Máš velmi inteligentní dceru. Není nad to, když člověk ví, co vlastně chce. U puboše zvláště. Vlastně Ti sama dala návod, jak k ní máš přistupovat.
Ale i tak mi přijde divné, že když se před ní se sestrou bavíte naprosto o vše, že Tě tohle zaskočilo. Mě by více zaskočilo, kdyby mi dcera povídala o plastice lábií.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.