Margáta "bravíčko" se doma též již vyskytlo, také jsem se nestačila divit a byla na rozpacích při dalším požadavku na jeho zakoupení. Moje dcerka (ta nejmladší) také všecho ví, ale prostě občas má potřebu mě dostat do úzkých - jako v případě toho lubrikačního gelu. O sexu jsme se s ní bavili již mnoho let nazpet, ale ona ten výraz nejprve vnímala jako že jde o líbání - já jí jen nechtěla strašit, tak jsem to tak nechala. Vzhledem k tomu, že její starší sourozenci již sami mají děti (bez traumat, že by nepochopili, co je sex) - tak se jí to vše zdá přirozené. Ale je fakt, že ti starší na mě lubrikační gel nevytáhli.. to se divim..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.