Přidat odpověď
Omlouvám se za téma,ale už třetí den je mi hrozně zle.Beru AD cca 3 roky,4.měsíc chodím do práce,libovala jsem si,jak je mi fajn.Ale teď jsem měla povyměněné služby(pracuji na směny-pouze denní) a nějak toho na mě bylo moc.Mám 3-letého klučinu,kterého třeba 2,nebo 3 dny vidím jen ráno,když spinká a večer už také spinká,do toho kolegyně onemocněla,takže služeb nejspíš ještě přibude a moje psychika se zase hroutí.Už 3.dnem mám úplně scvrklý žaludek,nemůžu pozřít ani sousto,nutím se alespoň pít a sníst alespoň trošku ovoce,vnitřně se klepu a nemůžu spát,čehož jsem se během mateřské už téměř zbavila.Na kontrolu jdu za necelý měsíc,když to řeknu paní doktorce,zas mi přidá léky,což nechci,psychoterapie tady v okolí dělá jen má paní doktorka,ale ta toho má moc.Bojím se,abych neskončila někde v léčebně,bojím se všeho strašně moc,že partner nebude chtít takovou trosku,nevím,proč jsem se teď zase tak sesypala.Možná bych potřebovala klidnější práci,ale svým způsobem to tam mám ráda,ale myslím,že klidnější práce v dnešní době asi není.Chci žít pro svého chlapečka,který je pro mě vším,mám i fajn partnera,chtěla bych být normální jako jsou všechny holky v naší rodině,nevím,co dělat.Ještě jednou se omlouvám.
Předchozí