Co kdybyste se Vážená uklidnila, trocha tolerance, osobně též považuji kojení na veřejnosti za zhovadilost, když už kojit , tak na to mám mít čas a soukromí, i pro dítě je to lepší a taky myslete na lidi kolem.
Tohle to modní , já jsem matka kdo je víc , je něco co je příšerný, doufám, že další generace uděla z mateřství zas něco něžného, tajemného co je maximálně mezi matkou , otcem a dítětem:)
A to samé otec u porodu, nedávno jsem zabrousila na forum , kde byli názory mužů a nejčastější, nikdy více a do sexu s partnerkou se jim po tom už dvakrát nechce a zhruba 10% si nedovede představit orální sex po tom co viděli:( což je celkem smutné, nemyslíte?
Tkže budme matkami, ale budme taky lidma,není daleko doba , kdy nahe telo bylo neco pro hvezdicku a sex mel puvab ted cumi z kazdeho casopisu a vy tem mladym chcete jeste strkat svoje nabehle prsa a ne zrovna hezka pod cumacek:)tak si predstavte ty sve deti jak ve 13 jdou k Mekaci s partou a maji se tam divat na skupinu matek s odhalenymi nadry, fuj
BTW: abyste me zas neurizovali, jsme zena a jsem matka 3 deti:) takze vim o cem mluvim
Předchozí