Můžu se zeptat, zda je tu ještě někdo s manželem, který vydělává 11 tisíc měsíčně? Jakou práci dělá takhle bídně placený chlap? Já jsem si při mateřské vydělávala stejné peníze a nedovedu si představit, že by tuhle almužnu nosil domů můj choť.
Nechci nikomu křivdit, ale doufám, že Betynka nepíše proto, aby se tu na ní skládala sbírka. Jistě se najde na Rodině někdo ochotný, kdo pošle výbavičku, potraviny apod., že?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.