| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky holky,

musím reagovat na Milku a Jalinku. Holky, moc držím všechno co mám aby vaše problémy problémy byly co nejmenší a nejlépe na ústupu! Ondráškovi posílám zdravotní pusinku! A Jalince k zlepšení zdravíčka taky!

Přidáváme se bohužel do řad marodů. My jsme byli teď také 3 dny v nemocnic na plánovaném vyšetření na bronchoskopii - dělají to v narkoze a bylo to docela blbé. Matoušek pobyt špatně snášel a hlavně při nástupu dlouho moc plakal. A bohužel jsme prožili negativní reakci po narkoze - Maty byl bez sebe a skoro hodinu ho drželi 4 sestry v posteli, aby si něco neudělal a nevytrhnul kapačku! Spal a přitom bdil a plakal. A nikdo mu nemohl pomoct, bylo to hrozné. Pak konečně usnul, z narkozy se vyspal a pak už byl docela dobrej a o ničem naštěstí neví. Ani neví že na tom vyšetření byl, protože brečel předem a tak jsem mu pořád říkala, že mu nic dělat nebudou a docela mi to sbaštil i s navijákem. Závěry z odběrů vzorků ještě nemáme, to bude až za dlouho a věřím tomu, že se tam nic zlého neukáže. Máme bohužel podezření na vrozenou nepohyblivost řasinek, což je neléčitelné onemocnění, které zhoršuje zdravotní stav, byli jsme dvakrát na vyšetření řasinek z nosu a tam to zatím vypadá na abnormální nález ~:( A absolvovali jsem fůru dalších vyšetření - spirometrii, orl a mimojiné i antropologii, protože se nám zdá Maty docela malý, málo váží a hlavně je hubený, nemá žádný podkožní tuk a to bohužel potvrdilo to vyšetření, výsledky teprve budou, ale neroste dostatečně a já se klepu, že je to i těma lékama co bere. A na závěr jsme byli na foniiatrii, kde doktor jednoznačně doporučuje operaci měkkého patra, prý mu unikají některé hlásky a bez operace nikdy srozumitelně mluvit nebude a kdoví jestli po ní ~n~. My mu rozumíme popovídáme si dobře a ani se nám to už takové nezdá, ale cizí lidi mu nerozumí nic a ani děti a tak si s ním nikdo nehraje,přitom je podle testů nadprůměrně inteligentní, ale neumí to vůbec ukázat.
A k tomu v práci mazec - teď jsem tam 3 dny nebyla a myslela jsem, že se pos...u, protože to ještě sama moc neumím a kolega co mě zaučuje tam nebyl a hlavně půjde za pár dní už pryč a já tam budu sama a moc jsem se to nestihla naučit. Tak mě to štve. A že děti skoro nevidím tak o tom vůbec radši nemluvím.

A hubnutí - no škoda mluvit. Už aby bylo lepší počasí.

Tak holky, tak se všechny držte, myslím na vás!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.