A co chceš risknout? Jednu soulož? Nebo "utajovaný" milenecký vztah dlouhodobý? S kamarádem manžela? A zkusila sis představit, jak totéž praktikuje manžel s nějakou tvou blízkou kamarádkou? Víš přece jak se říká "co sám rád nemáš, druhému nečiň" ...
No nic, je to váš život, jen mi to připadá tak moc stupidní, řešit na internetu, jestli mám nebo nemám zahnout. Až ti tu vyjde pozitivní skore, že to risknout máš, tak se tím potom budeš obhajovat? Až se ti začne hroutit manželství? Spokojené manželství? Ty jo, co by jiné za takový vztah daly ... včetně mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.