| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Barčo taky vzpomínámna na Petandu , je to hrozný co se tam stalo ~Rv

Milko ty jsi teda akční člověk, klobouk dolů.

Firsty to muselo být hrozný, Filipovi bylo po narkoze taky blbě, vyváděl, ale asi jen půl hodky, dalo se to, zato Lucka když ji brali z míchy mok, tak musela být potom v klidu na lůžku a samozřejmě že nebyla, uřvala se, bylo to taky hrozný když si na to vzpomenu.

Holky potřebuju radu. Mám kamrádku od základky, výdáme se občas. Ted za mnou přišla jestli bych si nepůjčila 150 tisíc korun, že má pět platebních karet , které chce zaplatit najednou a platit jen tuto jednu , kterou vše poplatí. Že by jsme sepsaly nějaký list jako že jsem si to půjčila na ni atd. Ona má stálý zaměstnání , manžel její o tom neví. Prý ona už další půjčku nedostane, protože manžel splácí hypotéku a ta naskočí i jí. Tak co by jstedělali vy? udělali by jste to pro ni ? prý by si dala trvalý příkaz a peníze by se jí srážely hned z výplaty, že prostě karty už nikdy nechce a td. Znám ji dobře, je chytrá, spolehlivá, nikdy neměla problémy , teda ale jako jde o hodně peněz , navíc kdyby tohle věděl můj manžel tak by to stopro zatrhl. Takže mám mu to zapřít a vzít si tu půjčku nebo mu to říct a pak ji nějak vysvětlit že to neudělám ? Mám starch, přeci jen máme 3 děti. Díky za rychlé rady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.