Dipsi - taky říkám jednoznačně ne! Jen v nouzi a v nouzi znamená, že nemá na základní potřeby, tohle není ten případ! A tolik peněz už vůbec ne! Mám bohužel z okolí hodně zlý případ, kdy ženská si půjčila peníze kvůli manželovi, kterého znala krátce a přijde s dětmi a starou babičkou o barák! Určitě ne. A taky ne bez vědomí manžela.
Na Petandu jsem si vzpomněla až teď, ale v tom Japonsku je to hrozné, je mi z toho smutno!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.