Přidat odpověď
Firsty, to jste si s Matouškem užili. Snad výsledky dopadnou co nejlíp.. Je to drsné, kolik dětí i dospělých má všelijaké zdravotní problémy a nemoci, o kterých většina třeba ani nikdy neslyšela... Kolotoč v práci musí být taky pěkný zápřah. Zrovna tu koukáme na Barrandov, je tam o pánovi, co od dětství trpěl silnou formou neurofibromatózy. To je myslím ta nemoc, na kterou má podezdření Milky Ondrášek.
Dipsi, nikdy bych do ničeho podobného nešla. Mám na tyto situace standardní odpověď. Nezlob se, velké peníze ze zásady nepůjčuju a nikomu neručím. Manžel občas někomu půjčí, ale opravdu jen dlouhodobým velmi spolehlivým lidem, kde je záruka vrácení - třeba můžou ručit nějakým majetkem, nebo můžou poskytovat protislužby. Sto padesát tisíc je strašně moc peněz, já nejvíc půjčila, sama za sebe bez manžela, desítku. Navíc přece si kvůli tomu neuděláš nepříjemnosti doma, ve vztahu s manželem. Budeš pak každý měsíc řešit, jestli splátka přijde nebo nepřijde, až tě bude prosit, že momentálně nemá, ať posečkáš.... Podle mě by sis strašně zkomplikovala život.
Předchozí