Od začátku loňského září je můj mladší syn (teď 3,5 roku) na Preventanu junior, nevynechali jsme snad jediný den, bere ho poctivě - od toho září začal chodit na plný úvazek do školky. Podzim jsme přežili jako zázrakem bez jediné nemoci, i Vánoce byl zdravý, pořád, ale od poloviny ledna jsme se v tom začali plácat....
Nejdřív s přestávkou 1 dne byl 3 týdny doma s kašlem, pak chodil 14 dní a hrozná zelená rýma (to byl doma zase týden), pak chodil 1 týden a od předminulého víkendu opět ta rýma, to jsem ho ještě na 3 dny dala do školky, od minulého čtvrtku je opět doma, v pátek jsme byli dobrovolně na výtěru z krku a z nosu (musela jsem si o to vysloveně říct - doktorku by to nenapadlo po 3 zelených rýmách - nechápu...
), zítra budu volat na výsledky a odpoledne bychom mohli stihnout ještě ORL - opět moje iniciativa. Ještě že jsem si všechno vyčetla z netu, jinak bych nevěděla NIC. Momentálně dobírá Sumetrolim sirup a koupila jsem mu Prospan - vyčetla jsem, že je dobrý, do nosu už mu nestříkám nic, nenechala jsem si napsat už potřetí ten Pamycon - to pomohlo jenom na pár dnů a zas to bylo znovu. Budeme moudřejší po tom výsledku výtěru, to jsem zvědavá, ani se starším jsme to nikdy nepodstoupili, tak nevím, co se tam dá vykoumat
.....
Do toho ledna bral ten preventan už 4 měsíce, utěšuju se, že to fakt nebyl nemocný, ale teď se z toho nemůže dostat.
Doporučuju takové přípravky brát nejlépe od září, aby to mělo ten správný účinek