| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Suzy, přečetla jsem si pečlivě vše, co jsi napsala, a bojím se, že ti není pomoci. Tvá situace je složitá, ale ty si to ještě více komplikuješ svou povahou. Neumíš žít s rodiči, ale nezvládneš žít ani bez nich. Prodáváš svou dospělost za 7 litrů měsíčně. Já byla v obdobné situace (mmch, proč jezdíš domů tak často?), taky jsem se nepostavila a raději skousla zuby, abych nepřišla o podporu rodičů při studiu...
Máš spoustu argumentů, proč to nepůjde. Řeknu ti něco, co už asi víš - opravdu to nepůjde. Dokud se k tomu budeš takto stavět, že nenajdeš jedinou cestu, jak z toho ven, zato sto argumentů proto, že to nejde, tak budeš stále tam, kde jsi, jen víc a víc naštvaná na celý svět kolem sebe. Ten problém je ale v tobě.
Rodiče jsou jací jsou, chovají se divně, ale s tím nic neuděláš. Změnit můžeš pouze svůj postoj k tomu. Přemýšlej, proč ti tak vadí pár slov od mámy? Odstřihni se a nepřipouštěj to tak k sobě.

Na tvém místě bych si našla brigádu ve městě, kde studuju, na 2-3 víkendy v měsíci, já už před nějakými 13 lety na vysoké měla brigádu s tisícovkou na ruku za den (i méně, nebylo vždy dobře, musíš hledat), na nájem kolejí či kde bydlíš, a jídlo si tím vyděláš. Rodiče stačí vidět jednou měsíčně, pokud máte momentálně takové vztahy. A přítel přece může jezdit za tebou, nejen ty za ním, že.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.