| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, já ho používala na vložky Popolini, takové ty froté. Jednak ani když mi přišly, neměly všechny úplně stejnou barvu. Používala jsem to tak, že jsem je vyprala dočista, co to šlo, a pak naložila do té soli kvůli skvrnám. Pár mi jich výrazně zbělelo, ale to bude asi tím, že jsem tam toho zpočátku dávala víc, aby to jistojistě pustilo:-) a taky jsem to tam jednou zapoměla déle. Takže záleží na tom, kolik tam toho nadávkuješ, jak horkou vodou to zaleješ a jak dlouho to potom necháš namáčet. Zpočátku jsem to dělala metodou pokus-omyl, ale i teď toho stejně dávám trochu víc, aby byla jistota, že fleky slezou. Taky mám nějaký levný, takže lžička se, lžička tam. Vložky mají přírodní barvu a barvené nejsou, takže mi to je fuk, ale na barevné plínky se to asi musí dělat pečlivěji, aby ti nepustily, nevím, neznám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.