| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj, my máme F6 a jsme s ním moc spokojení. Malý má rok a půl a teď čekáme druhé. Chceme tři děti a vypadá, že vydrží. Ty kolečka jsou v pohodě i v terénu (náš kočárek vyjel i na Chatu pri Zelenom plese ve Vysokých Tatrách. Pravda, chvílema musel být poponášen, ale přežil :-))Jezdíme hodně v terénu i na špatných chodnících a velká kolečka jsou úplně v pohodě, malá jsou poměrně dost sjetá, ale prý už se víc nesjedou. Tak uvidíme. Jinak máme moc dobrou zkušenost s firmou Duha z Pardubic, kde jsme kočárek kupovali a kde nám velice ochotně veškeré závady odstranili. Zatím vše zadarmo v rámci záruky. Byly to vesměs maličkosti, jako lupající kolečko (=nečistota mezi rávkem a tím termoplastem), po 3/4 roce nám prasklo lanko na brzdě, takže výměna lanka (první zima s malým byla hodně tvrdá, hodně se solilo, takže asi kvůli tomu), rozbitý jezdec na fusaku (mimochodem ten termofusak doporučuji, malého jsem v zimě i při -15 vozila oblečeného jako na doma, jen jsem přidal teplé ponožka, svetřík a čepičku a byl teplejší než mimča co byla ve fusaku v kombinéze). Ta brda není na dobržďování, funguje jako klasická brzda u ostatních kočárku, jen je po ruce. Hlavně oceníme asi až bude druhé mimi a budem používat skate na Marečka. Taška na miminko je dost prostorná. Malý se narodil v říjnu (pravda měl dvě kila, ale rychle to dohnal) a měla jsem ho až do jara v té tašce i s fusakem. Cca v březnu/dubnu jsem tašku zrušila, přiděla jsem na kočár účko a byl jen ve fusaku aby tam měl víc místa. Když začlo být hezky, jezdil na bříšku a díval se skrz tu síťku na boudičce. To je úplně super vychytávka!!!! Nevýhodu kočárku vidím v košíku, který je hodně nízko a při nájezdu na obruvník drhne, takže ho vozím jen, když vím, že ho budu potřebovat. Další věc, která je skoro na nic je nánožník, který na kočárku moc nedoží a už vůbec ne, když fouká. Prý je to univerzální námožník na Gesslein, takže i na golfky a asi drží jen na nich:-( My máme ještě problém se sluneční clonou, která nám stále z boudičky klouže, ale teď už dělají jinou, tak snad je lepší. Na účku nám taky moc nedrží ten vršek od tašky, navíc zip účka sahá jen do poloviny toho vršku a ten zbytek není kam přidělat. Ale třeba teď už to mají zase nějak líp vychytané. Přesto jsme s kočárkem moc spokojení a moc doporučujeme. Jezdí se s ním skvěle. V pohodě se ovládá jednou rukou. Kdybych nebal těhotná, tak asi vůbec nepořizuji golfky. Hodně jsem se rozepsala, tak snad to pomůže. Pokud budeš mít ještě nějaký dotaz, klidně napiš na email.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.