Podle toho vseho, co jsi napsala, by to vypadalo, že by jsi mohla mít miminko:))))Mne taky zacala palit zaha, od vcerejcka mne boli ten zaludek-je mi na zvracení a taky mam takovy brneni a pichani v popdbrisku...a ten hlen mam taky:)prsa citliva nemám...četla jsem na jinym serveru, ze tak 5-10dni po oplodneni se začíná rozvinovat deloha a usazuje se tam vajicko,t ak ze to trosku boli, jako prichazejici MS..ptala jsem se mamky, ta mi hned poreferovala, ze ona to mela taky...tak ted jenom aby nam to oboum vyslo:))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.