| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Arantxo,

dočetla jsem se, že tobě by stačily pouhé 2 hodiny - od 7 do 9 hodin, aby ti dítě někdo pohlídal....že potom máš volno a do práce jdeš až večer..... Jedná se opravdu POUZE o ty 2 hodiny hlídání??? Pokud ano, tak já bych to - ASI - udělala tak, že bych spíš poprosila nějakou známou nebo sousedku, aby mi dítě pohlídala.

Pokud by do školky opravdu musel kvůli těmto dvěma hodinám - že ty jinak máš volno, tak bych fakt poprosila někoho ochotného, aby pohlídal, a aby dítě nemuselo s atb. do kolektivu. Aspoň bych se pokusila s někým se domluvit.....

Jinak - upřímně řečeno - mě úplně děsí představa, že třeba i do naší školky někdo posílá dítě s atb. (tudíž nikoliv úplně zcela vyléčené). Syn teď jde od pondělí do školky, nebyl tam týden a půl, Sumetrolim dobral ve středu a ještě 4 dny po dobrání nešel do kolektivu, aby tělo nabralo po lécích aspoň trochu sil....opravdu mě ta představa dětí s atb. ve školce děsí....chápu, že to ani při nejlepší vůli kolikrát nejde udělat....je to jenom můj pocit, tak se omlouvám, jestli jsem se někoho dotkla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.