Martuško ty myslíš že to není zdravý?A knedlo vepřo zelo je zdravější?
Samozřejmě že v pohodě vydržíš tři týdny na rostlinné stravě.Živočišná strava vůbec není potřeba,na rostlinné stravě můžeš být celý život.Já jsem to poprvé zkoušela asi před dvaceti lety,a už u toho zůstala,protože účinky jsou tak úžasné že si neumím představit detox nedělat.Mléčné a další výrobky se nesmí proto že se nejedná o rostlinnou stravu a tělo se začne ihned zase zanášet nežádoucími látkami.Brambory a rýže-no,já sama brambory ani rýži při detoxu nejím,fakt jen ovoce a zeleninu,semínka,naklíčené luštěniny(ale v hodně malém množství)psyllium,bylinky....Brambory neuškodí,ale ani nepomůžou,já osobně nejsem jejich zastáncem když se provádí detox.Úplně nej nej nej z ovoce na pročištění jsou borůvky,pak taky hroznové víno a jablka,ale pokud někdo nemá borůvky z lesa tak kupovaný nalezou pěkně do peněz.Proto chodím každý léto sbírat borůvky,pokud teda nějaký jsou
.A taky si hodně dělám šopský salát ale bez toho sýra.Na netu nebo v kuchařkách určitě najdeš spousty receptů na zeleninové a ovocné saláty.Dá se na tom vydržet v pohodě,a můžeš jíst jak často chceš.Ale fakt nesmíš nic jiného kromě té ryby a tu taky doporučuji třeba jen dvakrát týdně.