| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Tragiko, čekala jsem, kdy se tady objeví někdo jako Ty. Proto jsem záměrně hned nepsala, že jsem macecha, protože vím, jak jsou macechám lidé na tomto serveru nakloněni. Ano i já vím, proč si matka tuto školu vybrala, ale to by bylo na další téma. A mýlíš se, já naopak jsem nakloněna alternativním školám a dost uvažuji o tom, kam své dítě dám, ale mám ještě na školu malé. Nicméně to neznamená, že když dítě po roce školní docházky nebude vědět kolik je dva plus tři, taky že si jen řeknu, no co, je na alternativě, tak hlavně nesrovnávat. Myslím, že i tyto školy musí mít určité výsledky. A protože mi osud mé nevlastní dcery, k Tvému podivu, leží taky na srdci, tak se o to zajímám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.