Analpo, to jsi mne špatně pochopila. Pokud bys měla informace o výuce v první třídě montessorky, tak nezakládáš tuto diskuzi. I bez ní by jsi totiž věděla, že nelze tuto školu srovnávat s klasickou základkou a výkony prvňáků už vůbec ne.
Pokud není matka asociál a není jí vývoj vlastního dítěte buřt, budu jí ve výběru školy důvěřovat. Jistě s ní tvůj manžel probral proč si tento styl výuky zvolila.
Alternativní školství mne zajímá, jinak bych se k tématu nevyjadřovala. Já ( a ještě pár dalších) tě pouze upozorňujeme, že chceš srovnávat jablka s hruškama a nemyslím si, že to děláš ku prospěchu své nevlastní dcery. Nejlépe by se na Rodině k tématu vyjádřila Jenna, která na montessori učí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.