můžete mi někdo poradit, jam mám sušit, abych neměla všechny bodýčka z velikosti 80 na 56? vše se mi neskutečně zkracuje- ať to suším na jakýkoliv program- i naa vlnu (wool) se mi zmenšují, i na silk (hedvábí), na easy iron to už ani raději nedělám, i snad na spodní prádlo... máme sušišku AEG lavaterm T 59850 s tepelným čerpadlem, jedna z těch jakože lepších, ale zatím mi přijde super jen na ručníky. dětský oblečení je v ní dost KO. dík za postřehy a rady
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.