Přidat odpověď
Dobrý den,
velmi velmi pochybuji o schopnostech paní Maškové. Důvody:
1) na jejím webu se v opakovaných intervalech objevuje hláška, že se jí uvolnila kapacita a "může dočasně přijímat nové klienty" (např. loni v létě, loni v listopadu). Po navázání kontaktu však termín schůzky může být do týdne, případně několika dnů - což je velmi neobvyklé - u opravdu dobrých odborníků se na přijetí čeká delší dobu ... (zkušenost s BM moje + jedna další osoba)
2) dle webu úvodní konzultace má trvat hodinu (cena 1600Kč) Moje zkušenost? Za necelých 30 minut vše hotovo i se zdvořilostní konverzací; čistá homeo konzultace trvala 20 minut max.
3) Opakovaně diagnoza a návrh léčení zní: "půjdeme na to po vrstvách"; načež vyfasujete 3 různé léky, vždy jednu dávku, užívání vždy po měsíci, prý lze čekat různé zvláštní stavy, zejména psychické, ale spíš fyzické - až mi připadalo, že se mi snaží vsugerovat, že mi bude divně ... I v této diskusi se objevila zkušenost s přesně stejnou "terapií".
4) Dle názoru jiného homeopata byly podané přípravky neadekvátní základnímu "obrazu" pacienta...
5) Manžel této paní provozuje web Osud.cz - nechám na Vašem úsudku, jaký obrázek si o informacích tam propagovaných uděláte.
Paní BM z ničeho neobviňuji, ale zdravý rozum mě odvedl jinam.
Předchozí